When Tabber Upload His Vid

Ingat lagi tak entry aku pasal version Another You dari mamat Brazil tu? Link tu ada di sini. Dan, setelah beberapa tahun menanti, akhirnya tabber tersebut untuk Guitar Pro punya software, akhirnya dah release sendiri video beliau main. Sehingga saat entry ini dutulis, berikut adalah reply kepada Another You (Cromok) yang gua main macam haram tu, yang akhirnya, tabber-nya sendiri iaitu Encik Faisal ‘Bean’ sendiri telah video-reply-kan.

Aku juga dah masukkan link blog Mr Bean dalam blog aku, blog tersebut bertajuk Goreng Sampai Hangit Bersama Bean.

Tabber asal untuk Guitar Pro (Another You – Cromok) beraksi.

Rasa segan pulak bila pro pi reply video aku yang jari pun pengkag ni.

facebook comments:

4 Replies to “When Tabber Upload His Vid”

  1. dh komen dh kt utube…=)ok la tu beb….!sape kata tk ok…

  2. kalau ye pun nak amik video, puntung rokok tu tolak tepi la jgn masuk fokus [aku tau ni video lama, zmn blm quit]

    btw, hang cuba cek “dubuat”, mcm dubuk je hahaha >:)

  3. pengaruh slash kuat time tu =p

  4. eh silap, bkn “dubuat” tp “dutulis”

Leave a Reply

CommentLuv badge