Ubat Penenang Gua

Mungkin secara tiba-tiba blog gua dah banyak cerita pasal motor..

Terima kasih pada Sham aka Poundcake (SLEEPWALK) (link di sini) kerana panggil aku join jamming session neh. Walaupun gua main macam taik selepas hampir setahun tak pegang gitar…. Gua rasa ‘release’ sangat-sangat selepas dalam seminggu ni, asyik benda-benda palat saja berlaku kat gua. Sapa yang rajin mengadap fesbuk gua mesti perasan hari-hari gua maki kat status fesbuk tu. Yang sms gua suruh remove posting-posting tu pun ada, tq kerana amik berat pasal gua agar gua tak dooce

Sham, terima kasih sekali lagi kerana membenarkan gua merosakkan lagu legend tersebut. Menggelabah gua nak strum Am, Dm tau ka.. Lama sangat tak main.

p/s:
1. Takder sapa mau angkat Pedalcase Custom (klik) gua lagi ka? Gitar 8 juta gua tu tak termasuk la…..
2. Erm… VOX baru Predicate Not Defined mantop siot…. Aku sempat dengar time depa tengah layan Arch Enemy – Nemesis. Bila gua kata mantap… Memang mantap dari segala segi. Dan bila gua kata dia mantap, maksudnya dia adalah seorang perempuan.
3. Dengan Sham Poundcake, kejap-kejap dia aku-hang, aku-ngko, kemudian saya-hang. Jadi, demi mengelakkan kekeliruan, gua berpatah balik ke konsep asal hasil asuhan ‘ragging’ zaman sekolah, gua akan menggunakan kata ganti nama ‘saya’ apabila bercakap dengan Sham.

Sessi merosakkan lagu…. (oleh aku, seperti biasa)

Related Posts / Artikel Berkaitan

facebook comments:

9 Replies to “Ubat Penenang Gua”

  1. wow!u rock man!yeahh!!!

    nk join ade masa n rezeki blh tk?

  2. Ijau D. Koceng says: Reply

    1. awat xbrapa nak nmpk org pakai cap merah tu eh? 😀

    2. btw, bassist guna yamaha RBX kan? bkn yamaha LC

    3. ada pic vox mantap tu x?

  3. @pakcik kordi
    Sleepwalk rajin buat show. Rajin jamming pulak tu. Kalau datang Penang, cal-call lah Poundcake.

    @ijau
    1. malu
    2. Tak sempat tengok habis sebab boss bising suruh masuk opis tengah malam tu. Join sekerat jalan saja
    3. Bukan pic, tapi video terus.. Aku tak sempat upload semalam, kat opis bz sket. Malam ni lepas kelas aku upload. Ada lagu Nuri, So Lonely (loudness), Fenomena ngan lagu kamelia.

    Amboi-amboi… kalau dengar suara perempuan… laju jer korang no?

  4. Nazrishae Tuan says: Reply

    Mus.. thanks for sudi join kitaorang.. first time gua main dengan gitaris pakai tuner selit kat headstock..hahah rock la bro!

  5. ah.. malunya
    ok. Kompom gantung gitar dari jamming. Hahahahahah

  6. @Sham
    Gua ikut nasihat IJA MEDICINE, "jadikan tuner itu kawan baik anda"

    wakakakakakak

  7. Nazrishae Tuan says: Reply

    betul mus.. ok pe.. jgn kisah apa org nak kata.. btw lupa nak tanya tuner apa yg hang pakai tu? berapa rege dia?

  8. isk vox PND mantap? hahaha ni kena tukar ni nama joyah… tukar/tambah p joyah mantap kakakakakaka.. layan lagu may tu hahahaha

  9. @sham
    tak sampai RM50.00
    yanf CK Music offer punya tuner lagi cun bentuk dia. tak sampai RM70.00.

    @jairo
    hahahahah

Leave a Reply

CommentLuv badge