Teknologi

vendingAku terlihat entry pasal vending machine yang Ijau buat ni, terus aku teringat dengan benda yang aku nampak dekat area Pejabat Pos Bayan Baru kelmarin. Ya, kalau Ijau bercakap tentang berapa lama kita tak pernah pakai vending machine dan kenapa dia suka vending machine yang semestinya menjual air dengan harga yang lebih murah, aku nak cakap pasal vending machine yang menggunakan teknologi LCD sebagai paparan menu dan yang paling tak boleh blah (sebenarnya sangat boleh blah) ialah ia menggunakan teknologi touch screen.

Tajuk “teknologi” yang aku nak tekankan di sini ialah, aku masih ketinggalan dan masih ‘stuck’ dengan Samsung Galaxy GT-i5503 aka G5 tanpa dapat upgrade kepada teknologi baru. Sekian. Kthxbai.

facebook comments:

3 Replies to “Teknologi”

  1. aku masih lg setia dgn sony ericssons k618i since 2007 😀
    Ijau D. Koceng recently posted..Ada Apa Dengan Coca-Cola? (Part 2)

  2. aku pun tak upgrade…Blackberry Bold 2 sampai jahanam la aku pakai…huhuhuh
    faizal recently posted..KISAH 16 DISEMBER – GREAT BATTLE – DECISIVE CONFLICTS THAT HAVE SHAPED HISTORY!!!!!!

  3. aku pun ketinggalan…masih guna Nokia 5800 XpressMusic…tu pun 2nd hand bekas wife punya…
    berteromber recently posted..Upside Down

Leave a Reply

CommentLuv badge