Cromok Reunion: 25th Anniversary

Baju ni sampai sama dengan baju Sweet Charity haritu, juga daripada Reign in Black. Ia juga mendapat reaksi negatif daripada Mrs Speedrider dengan komen “Design baju apa yang abang beli ni…. Design bukan-bukan ni….” Mungkin korang boleh re-phrase ayat mak korang kata kat korang time korang kantoi pakai baju rock nak tengok konsert zaman 80-an dulu, mungkin?

Tapi pada aku, inilah design untuk Cromok yang paling cun pernah aku tengok, sebab tu aku beli!

Continue reading

Reign In Black

Ini adalah pertama kali aku membeli baju keluaran Reign In Black ataupun lebih dikenali sebagai RIB Kuala Lumpur. Aku disyorkan oleh salah seorang rakan sekerja yang memang old school rocker untuk try ushar design-design yang telah dibuat oleh RIB Kuala Lumpur. RIB Kuala Lumpur juga pernah ditonjolkan di Blogserius kerana design-design yang amat cool. Pada aku, yes it’s cool!

Continue reading