Hadiah Untuk Anak

Terima kasih untuk semua kawan-kawan dan saudara-mara yang datang menziarahi Muhammad Qayyum  dan memberikan pelbagai jenis barangan. Terima kasih banyak-banyak dari saya dan isteri. Minta maaf, korang tak letak tag, kami pun tak berapa ingat siapa yang bagi! Alhamdulillah, semua hadiah-hadiah ni kami amat hargai. Baju umpamanya, dah banyak membantu kami dalam menjimatkan kos. Hehehehehhe. […]

Aku Abah #5

20 April 2012, syukur alhamdulillah, anakku Muhammad Qayyum telah berusia genap 30 hari. Aku akui, isteriku adalah yang paling letih dalam menguruskan anak terutamanya berjaga malam ketika menyusukan Muhammad Qayyum. Aku? Balik kerja, lepas Isyak, sempat layan Muhammad Qayyum dalam sejam dua, itupun kalau dia jaga dan tak tidur. Aku tak pasti samada susah tekejut […]

Electric Breastpump

Sebenarnya electric breastpump ni dah beli lama. Mungkin sebulan sebelum Nurul bersalin kot? Mendapat syor daripada kakak Nurul yang turut menggunakan jenama yang sama, iaitu Little Bean Electric Breastpump. Kami beli online saja memandangkan kalau rajin survey, ada kedai yang menawarkan harga yang murah sedikit berbanding kedai. Untuk breastpump ni, kami beli pada harga RM269.00 […]