Speed Contest!

Live Blogging

Berita ni tersiar dalam akhbar hari ni. Berikut ialah speed contest:

Soalan:
– Berikan nama betul rocker yang terlibat tu dengan tepat dan dia dari band mana.

Cara:
– Berikan jawapan untuk soalan di atas di ruangan komen.

– Jawapan pertama yang paling tepat adalah pemenang.

Tarikh Tutup:
24 jam dari sekarang iaitu 11/10/2010 pukul 1.35 PM

Hadiah:
Booklet Wings

———————————————————–

So, start your engines!

facebook comments:

16 Replies to “Speed Contest!”

  1. eddie dewanaga says: Reply

    ini mesti Oney, ex Lipan Bara.

  2. hehehe cepat2 ada lebih kurang 22 jam lagi sebelum contest tamat

  3. Awie…hahaha!!!

  4. Bruce Dickinson

  5. gua tau dan gua pasti menang!hahahhaha…wargh kah kAH!!!!nama beliau ialah ahmad azhar bin othman_awie,dari band wings!yeargh!!!dapat booklet lagik!!!hahahaa,….

  6. err..teka citer yg sebelah tu..sapa yg dapat kawin ngan fasha sandha boleh dapat hadiah tak?..huhu

  7. Alamak, Abang Besi, bagi can kat orang lain pulak boleh ker? hahahahah

    Contest ditutup.
    Tunggu apa kata Abang Besi pulak
    Konflik betul buat contest submit pakai phone ni.. tak sempat tulis term and confitions panjang2. ehehehhe

  8. hehehe…tkpe..bg can org len plk…=)hehhee…hidup rocker!!!

  9. best bro buat contest cam gini haha

  10. eh dah tutup ke? tak sempat aku…

  11. – Kontreversi artikel paper
    – Kontroversi pemenang contest

    dua-dua akan diulas di blog entry seterusnya.

  12. Haha… gosip, kontrovesri… aku suka!!! So kita buat contest baru… "Chaun Penang ngan Abg Besi, sapa menang?"

  13. oit, ni bukan blog gossip. hahahah

  14. Alamak silap port plak… blog gosip mn yg best? OhArtis? OhBulan?hahaha…

  15. kah kah kah!!!!chaun penang..nt belanje mkn char kuaey teow yek..hehe…

  16. No hal punyo… Weh, Mus… hg nak bg by hand ka? aku request by courier bleh x?hehe…

Leave a Reply

CommentLuv badge