Selamat Berbuka Puasa

Tak lama lagi penuh la list tu

Dengan ini, gua mengucapkan Selamat Berbuka Puasa Selamat Berpuasa kepada semua pengunjung blog gua. Gua dah survey tadi. Tahun ni slow sikit list nak up. Ustaz Shafie kata masa tazkirah, dari Nabi Muhammad SAW, Bulan Ramadhan ni, bulan yang mendapat 70 kali ganda atas sebarang ibadah yang kita buat.

Tapi lu orang semua jangan pi tarawih semata-mata nak melantak jer beb. Kita diet kali ni. Apa macam? Zan dan Abang Ben, ada ok?

p/s: 103KG.

facebook comments:

11 Replies to “Selamat Berbuka Puasa”

      1. mak aih? 103kg? setembam2 aku pun baru 85kg+ je

  1. 130kg tu berat moto dia…hahaha…

    apa2 pun selamat menjalani ibadah puasa bro…

    1. hahaha, selamat berpuasa juga bro

  2. fren selamat menyambut bulan pose…

    1. selamat menyambut puasa jugak bro.

  3. sapa sey baby ni?

    ni auto generated ke kawan kerja aku nye gambo dah mix up kat sini haha

    1. deaf, ni auto generated based on ko punya email.
      Aku rasa ko pernah register GRAVATAR. Ko boleh ubah avatar tu dengan login ke http://en.gravatar.com/ dan masuk pakai email yang ko letak.

  4. bertemu lagi dengan Bulan Ramadhan yang suci, Alhamdulillah

  5. […] dengan persoalan Deaf di entry menyambut puasa aku haritu, tergerak pulak aku nak buat entry pasal hal ni. Semoga kita dapat sama-sama share ilmu. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge