#SebulanTakMakanNasi

Adoi, ini masalah serius!

Esok, 1 November 2011 – 30 November 2011, aku akan cuba tak mau makan nasik! Adakah akan berjaya? Aku tak tau!!!!!!!!! Kena cuba dulu tak makan nasik ni. Dah la tempat aku kerja semuanya area kedai-kedai nasik kandar yang power. Adus…. Apa-apa pun, aku kena cuba dulu! Berjaya atau tidak, belakang cerita.. Kalau nak join aku try cabaran 30 hari ni, jangan lupa update #SebulanTakMakanNasi di twitter.

facebook comments:

6 Replies to “#SebulanTakMakanNasi”

  1. nak merasa mcmana pengalaman ibu ngandung eh? hehehehe…

    btw, klu2 ada org ajak pi kenduri camna plak?

  2. aku pernah buat ianya hanya bertahan selama 12 jam
    jairo recently posted..HAPPY BIRTHDAY TO ME….

    1. Adus. Lomah semangat den! Haha

Leave a Reply

CommentLuv badge