RSSM: Letih

Kali ni, aku lebih banyak berhenti di sepanjang laluan. Mungkin sebab tak sempat rest cukup rasanya semalam.

Jarak tempat aku berhenti sekarang dengan Mersing lagi 147KM. Tak risau sangat dah pasal petrol station sebab petrol spare aku dah beli masa kat Paka tadi. Pakai tank baru.

Ok lah, aku jalan dulu. Dari Pekan Bandar Diraja, aku pulak naik motor diraja jugak – King Of Moped. Oops! Marah pulak bebudak LC karang..

facebook comments:

4 Replies to “RSSM: Letih”

  1. Wah!!…jauh perjalanan….

  2. salam..

    Bro teruskan perjalan tu berhati-hati malam nie tido kat maner agak hari apa sampai kat nilai nie…

  3. Mus dah dekat Maghrib ni.. ko dah lepas jln Mersing Kota Tinggi Belum?

    Aku dah bagitau Jalan tu memalam banyak Gajah..Petrol station tak dak, Org tak dak..Sedara mara Jin ja yang banyak..

  4. perghh mus, slamat berjalan..lupakan docket di opis..aku ada menanggung azab..hahaha

Leave a Reply to raider150 Cancel reply

CommentLuv badge