RSSM: Hujan Emas Di Negeri Orang

Kejutan yang paling tak disangka, aku jumpa AJIE kat sini. (Aku re-link lepas aku balik Penang, aku live blogging je ni).

Aku tak sempat sembang apa-apa lagi pun dengan dia, aku pun baru ja abis Jamak Takhir. Hehe, aku pun tak ingat niat sebenarnya, nasib baik mak aku (makcik) bagi pinjam nota tabung haji tu.

Malam ni, aku tido rumah Amin. Tq bro sebab tumpangkan aku. Walaupun bilik ngko langsung tak rock dan terlampau metroseksual, aku teramat terhutang budi pada ngko sebab tumpangkan aku dan belanja aku makan tadi.

Mungkin terlampau singkat aku di JB, tapi apa-apa pun, walau hujan batu sekalipun, aku lebih suka dengan Penang – The new rock and roll city sebab ada Hard Rock Hotel, JB takdak, hahahahahahaha!

facebook comments:

4 Replies to “RSSM: Hujan Emas Di Negeri Orang”

  1. Bila nak balik Penang?..Jauhnya…..Kalau aku dah angkut moto naik ketapi dah..

  2. haha..itu mmg satu kejutan..tau2 jer aku muncul..hehe

    tak dpt nak sembang lama dgn ko bro…nx time leh la jumpa lg…

  3. weh.. mus.. sampai KL seri kembangan… jangan lupa call aku ngan wan group 15 TM dulu…

  4. Bangkai..hahaha..

Leave a Reply to muhaimin Cancel reply

CommentLuv badge