Penyamun Dalam Cerah

Aku memang tak boleh terima kalau tempat parking yang teruk, nak keluar masuk pun susah dan dengan keadaan lampu yang malap, mengenakan charge rm2.00 sejam. 9.55am-2.00pm dengan harga tu? Dahla KOMTAR tu hidup segan, mati taknak… Negeri berkebajikan kata ngko? Pegi mampus la!

facebook comments:

6 Replies to “Penyamun Dalam Cerah”

  1. apsal hang tak lawan je..ala…lawan mulut…pung-pang-pung-pang carut sama dia depan²…hahaha

  2. betui liliyuli..

  3. lu bikin piket je bro macam PPSMI hari tu kat Kl … hehehe … sure tobat syarikat parkir tu …

  4. zaman skarang smua pun duit , duit dan duit

  5. Standard la bro.. costing brader.. nak buat banggunan, bil letrik, air, buruh bla..bla..bla..

  6. hmm teringat citer Penyamun tarbus,cuma sekarang penyamun dah hensem, disanjung dan dijulang..

    dan teringat lagu "Sakit bantal Empuk"…

    caj caj caj suka hati…

Leave a Reply

CommentLuv badge