facebook comments:

8 Replies to “Pasar Malam”

  1. dah lama aku tak pegi pasar mlm

  2. kalau belah2 JB ni pening gi pasar malam…dah macam international area..penuh dengan indon,bangla,nepal,vietnam..pening..pening…

  3. Aku kalau teringin nak makan benda2 rare je baru pergi pasar malam.

    Contoh macam roti goreng or air tebu.

    Er..kat tempat aku air tebu dah boleh dikira sebagai rare. Susah giler nak jumpa tapi bila masa bulan pose, melambak pulak orang jual air tebu..huh

  4. pasar malam tempat aku hari2 ada hehe tp tak best dah

  5. kah kah kah!!!klaka la ayat iman seteguh tembok cina tuh!kah kah kah!!!hehehe….

  6. seroja jingga says: Reply

    sebuk ar pak cik kordi nih..
    gua suka g pasar malam..teringin
    nak g pasarmalam kat kg pakcik kordi

  7. apehal nk g pasar mlm kampung aii pulak?ekau tkdo kg ko?kah kah kaH!!!!tp pakcik ok ajo..dtg jo la..pakcik sedia menantimu…jgn lupa belanja pakcik bebola2 ikan….

  8. aku suka gambo ni ambik angle cam gini

Leave a Reply

CommentLuv badge