Metal Zone Sold!

Tested with DC Adaptor
Tested with battery
Last checkup test
All up and ready, thanks to Mrs. Speedrider yang tolong bungkus

Ini adalah kali ke-3 aku tergerak hati nak lepaskan benda ni, dan kali ni, secara serius aku lepaskannya melalui blog aku yang kemudiannya diiklankan di beberapa group di facebook yang akhirnya, pembeli (bro Jimmy) yang menyatakan minat sejak awal di group peminat gitar kapok (Kapok Rules!) kelolaan Sham Sleepwalk (Facebook Fan Page dan MySpace).

Last call sebelum aku hantar Boss MT-2 Metal Zone ni kepada buyer, aku buat basic check. Test plug-in DC adaptor, tukar pakai battery pulak dan semuanya perfectly in place. Cuma battery tu, aku tak pernah pakai, memang dah dari dulu asyik pakai DC Adaptor.

My last session with Boss MT-2

Dan sebenarnya, Metal Zone ini yang aku beli dulu sebelum aku ada gitar karan. Kah kah kah!!! Bayangkan betapa sangapnya aku tak ada gitar karan, sampaikan aku cucuk gitar akustik aku masuk ke Metal Zone, kira-kira dah macam Kurt Cobain la dulu. Phuiiii!!!! Keh keh keh…

Rasa sedih pulak lepaskan benda yang aku mula-mula ada untuk belajar kenal apa itu gitar. Agak emo jugakla.. Se-emo Man Rani nyanyi Bunga Padang Pasir.. Perghhhh

facebook comments:

5 Replies to “Metal Zone Sold!”

  1. […] 20 Mac 2012 – Metal Zone Sold! […]

  2. kalau pedal2 boss made in taiwan xkisah la bro, nnti tergerak hati blh cari lagi… lainla klu pedal2 boss made in japan (mmg harta karun)

    btw, otograp joe wings tu mcm dah pudar…
    Ijau D. Koceng recently posted..AADI = 50k!

    1. tu la, aku pun dah taktau nak buat macam mana. nak spraycan clear, sayang pulak

      1. beli gitar baru 😀

        yg ada otograp tu simpan dlm balang kaca
        Ijau D. Koceng recently posted..AADI = 50k!

  3. sangap gitar jugak hang ni no..
    baru aku tau
    mohdluthfi recently posted..#twtupkedah was my first twtup ever!

Leave a Reply

CommentLuv badge