Langsung Tak Paham

Selalunya aku WTF-kan benda ni bila tengok

Ya betul. Gua tak paham langsung dengan barang-barang yang dikatakan “designer brands/label” yang dijual di IKEA ni. Ya betul, gua baru aja menjejakkan kaki buat kali pertama dalam hidup dalam sebuah kedai yang bernama IKEA waktu Chinese New Year 2012 yang lalu. Kenapa semua label-label barang kat IKEA ni besar-besar? Gua tak paham??? Bila dah beli tu, nak biarkan aja label tu atau nak potong? (kahkahkah soalan bodoh gua)

Detolf Display Cabinet

Ni lagi satu. Gua dah berbulu dengan makhluk kabinet ni dah lama dah. Bila dah jumpa kat IKEA, rupanya makhluk ni tak lepas masuk dalam kereta sebab tinggi sangat. Soalan bodoh gua yang ke-2; macam mana nak check courier benda ni dari IKEA sampai Penang? Berbaloi atau tak?

facebook comments:

3 Replies to “Langsung Tak Paham”

  1. muat ke klu letak RG321EX dlm tu?
    Ijau D. Koceng recently posted..Sekitar Sambutan Maulidur Rasul Peringkat Bahagian Bintulu 1433H

    1. RGR tu aku dah bincang dengan kedai frame nak buat kabinet display macam Hard Rock cafe. Hahahahahaha

      Lepas tu baru pikir gitar lain untuk main lepas tensen…

      eh.. bukan aku dah retired ka?

  2. […] kain ni, aku beli sekali dekat tempat yang aku langsung tak paham haritu. Yang pasti, pakaian bayi ni nak kena asing basuhnya dengan baju orang dewasa. Daripada […]

Leave a Reply

CommentLuv badge