Kedai Gua Sendiri

Gua rasa, gua kena bagi clear semak-samun dalam bilik gua. Jadi, harap-harap www.speedrider.org/shop boleh success dan semoga bilik gua akan jadi lapang sikit.

www.speedrider.org/shop sekarang dalam proses trial run. Feel free to merepek dan tekan-tekan apa yang patut sementara masih dalam tempoh testing/beta.

Rasa-rasanya  gua dah ready nak pasarkan Maxoil yang gua jual secara kecil-kecilan sejak 7 tahun dulu melalui dunia tanpa sempadan pulak. Yang menjadi cabarannya ialah harga yang gua kena ambil kira apabila kos pos terpaksa dikira.

Harap-harap gua boleh jadi kaya macam Bill Gates tak pun macam Kirk Hammet sudahlah…

facebook comments:

One Reply to “Kedai Gua Sendiri”

  1. Bai..Minyak enjin kreta tak dak ka? dapat harga kekawan ble aku pasarkan disekitar JB..saing dengan M7 singapore..

    Ada bran????

Leave a Reply

CommentLuv badge