Jump On The Bandwagon

Maksud Tajuk:
– to support something that is popular (referrer)
– on the popular side (of an issue); taking a popular position
– to become involved in an activity which is successful so that you can get the advantages of it yourself

Kenapa:
aku ada buat something sikit dekat blog aku ni. tunggu perubahan selanjutnya

Benda Apa Sebenarnya Ni?:
Untuk memudahkan carian dan memendekkan typing korang… Aku dah ubah URL blogspot aku ke https://www.speedrider.org

Hehehhe,
till then, rawk on!! \m/ \m/

p/s: Picture was hijacked through a search engine, of course Google. May be copyrighted.

facebook comments:

3 Replies to “Jump On The Bandwagon”

  1. mus kena bayar ke tukar domain? aku tau yg free .co.cc mcm che det guna tu..

  2. dot org, dot com, dot net, dot biz semua kena bayar ler bang….. Tun otak business, takper dia pakai free pun, profit dia dapat dari iklan dah berpuluh2 ribu sebulan. Aku ni takder profit, sebab tu aku letak DOT ORG – Non-profitable organisations daomain. heheheheheh

  3. […] kali pertama, aku dapat merasa duit iklan Nuffnang yang aku letak kat blog ni sejak beroperasi (secara self-hosting) pada 2009. Sebenarnya, aku pun tak ingat sejak bila aku berpindah ke webhosting, cuma pada 2009 tu […]

Leave a Reply

CommentLuv badge