Jom Merokok

Memang macam gampang rasanya bila aku tengok scoreboard ni. Tapi aku rasa inilah satu-satunya Quit Smoking Meter paling hot yang ada dalam internet.

Seperti gambar gajah tersebut, aku rasa itulah kehebatan meter ni yang dapat meneka dengan tepat keadaan bekas perokok tegar selain daripada Paul Si Sotong yang telah mengumumkan persaraannya semalam.

Scoreboard Darjah Satu

facebook comments:

7 Replies to “Jom Merokok”

  1. ko dah berenti merokok? syabas!!! *suka**

    1. min pun kena berenti jugak

  2. $1267.35 = boleh beli gitar baru ni >:)

    1. malangnya semua dah masuk perut.. hahaa

  3. saya berbangga dgn kamu!!! 🙂

    1. bangga aja mana la cukup? belanja kalau, ok la jugak

Leave a Reply

CommentLuv badge