Cromok

6 keping cd untuk headbanging dalam Cik Elle

Dulu, CD-CD ni aku susun dalam cd leaflet Cik Elle. Lepas tu, semua jenis muzik ini tak masuk dalam halwa telinga Mrs. Speedrider. Jadi, aku kena simpan balik. 2-3 hari lepas, ex partner-in-crime aku si Joe Tanduk sekali PM aku ajak ke…..

Cromok Reunion

Persoalannya… Adakah aku dapat pergi kali ini? Tengok dulu lah macam mana.

facebook comments:

2 Replies to “Cromok”

  1. date mmg xsesuai dgn status hang la ni… betui x?

    nasib baik mrs. ijau masih bertoleransi klu aku pasang iron maiden dan apa2 lagu metal yg guna clean voice
    Ijau D. Koceng recently posted..Perampas Dana!

    1. ya betul. wife aku due 23hb ni

Leave a Reply to speedrider Cancel reply

CommentLuv badge