Cabaran 30 Hari Tamat!

Penantian adalah satu penyeksaan. Betul gua tak tipu.Sepanjang gua dengan anjuran 1 Hari 1 Entry Blog Marathon Abang Ben Krenmaut ni, otak rasa macam nak meletup ja rasanya! Hari ni gua nak lepas rasa lega gua sebab dapat sahut cabaran ni. Walaupun entry-entry masa gua sakit teruk tu sedikit mengganggu konsentrasi gua untuk berblog, alhamdulillah […]

Michael Jackson – Life Of A Legend

Selalunya Deaf suka buat review-review macam ni dan semua buku-buku yang dia review memang best. Masalahnya aku cari tak pernah pun jumpak. Sorry yerk kawan-kawan, Michael Jackson adalah seorang King Of Pop yang gua sedikit impress. Jumpak buku ni terus angkat sebagai kenang-kenangan. Sambil bayar, sambil kena piat telinga dengan amoi gua, tapi gua steady […]