Burger King Finally In Penang!

For a better review, you may go to to Buzzing With Food for a proper review. But, WE, PENANGITES has wait for so long to have a Burger King Outlet in Penang. It was opened on 30th September 2010 and today, on the lunch break, we took the opportunity to enjoy our meal at there.

Yeargh, what is so great about BK? But for us, at last we have our own Burger King outlet in Penang!!!! So, what do you waiting for??


View Burger King in a larger map





facebook comments:

17 Replies to “Burger King Finally In Penang!”

  1. hahaha… kemaruk sungguh!
    Abang Ben recently posted..My Selangor Story- Hari 2

    1. keh keh keh…. giler kentang punya ramai. Sampaikan ice cube habis tadi. Whooper pun celup dengan black pepper lebih kurang jerrrr…..

      Staff tu kata:
      Tak sangka yang sambutan kat Penang sampai macam ni..

      Aku kata (dalam hati):
      Baru hangpa tau betapa orang Penang kuat makan! Kah kah kah!!!!!

  2. halamakss…..puas hati nampak!!!
    pakcik kordi recently posted..muat naik saja apa yang ada

    1. hahaha, jenuh perut aku membesar.

  3. mcm org bintulu kemaruk mekdi… btw, bintulu tadak mekdi
    Ijau D. Koceng recently posted..Ada Sesuatu Dari Pusat Muzik Reco Part 2

    1. Pelan2 nanti ada la tu.. macam kami.. bertahun tunggu BK mai Penang. ahahahhaa

  4. Eddie Dewanaga says: Reply

    …hang try la dia punya mozza stick, kalau suka cheese.

    1. Mozza Stick kemarin habis. hahaha

  5. a&w kat prangin mall dah lama lingkup kan?

    1. Lama dah. Tapi dah bukak banyak dah sekarang. Kat Perda, Gurney dan ada lagi 2-3 tempat.
      speedrider recently posted..Burger King Finally In Penang!

  6. Burger King memang gerek berbanding burger mekdi. Cuma mekdi menang fries aje..

    Tapi gerek2 BK pun, tiap kali makan aku tetap order whopper aje… whopper gerek sey

    1. Kelmarin tu 1st time aku masuk Burger King! hahahahaha

    1. Yezza!!! Nasib baik kelmarin takdak double whooper!
      speedrider recently posted..Burger King Finally In Penang!

  7. Finally a BK in Penang! Cheers! 🙂

    1. Cheers! Enjoy your BK, Cathy..
      speedrider recently posted..Burger King Finally In Penang!

  8. […] King telah dibuka sejak 30 September 2010 yang lalu, dan aku pun dah menjadi antara orang Penang yang mula-mula serbu premis kat Nautilius Bay tu, nak diceritakan, memang hari-hari orang beratur kat premis ni […]

Leave a Reply

CommentLuv badge