Belang Utara

Setelah beberapa hari berlalu, dapat dirasakan hampir semua peserta 1 Hari 1 Entry Blog Marathon telah merasakan bahang betapa payahnya nak update blog setiap hari dengan isi-isi cerita yang bagus.

Maka, demi memberikan satu ulasan yang cukup hebat (macam poyo jer), dan setelah mendapat persetujuan bersyarat paling tinggi dan ketat dari Kementerian Dalam Negeri (Pajak Song), maka aku memutuskan.. Akan membuat satu review yang tiada dalam Roda-Roda, Kapchai, Bike Trader dan majalah-majalah yang seangkatan dengannya… Pada suatu tarikh yang akan datang, setelah semuanya bersedia.

Jangan Beli Suzuki, apa barang SOHC……

————————————————
1 Hari 1 Entry Blog Marathon
entry #6/30
————————————————

facebook comments:

3 Replies to “Belang Utara”

  1. seroja jingga says: Reply

    asal bro

  2. yer cik seroja, apa yang tak fahamnya? boleh saya membantu…

  3. Ni baru race tulis blog. Belum race F1 lagi.

Leave a Reply

CommentLuv badge