Baju Paling Style Dalam Sejarah

Aku rasa, ni lah team yang gua paling tak ‘in’ dalam liga kebangsaan Inglen. Bukan apa, dah la tak best, player macam bagus tapi bila main untuk skuad nasional kena titik kaw-kaw.

Gua rasa, kalau Paul Si Rasta tu tilik sekalipun, mesti dia akan buat derkkkkk ja nanti.

Dengan perasmian design baju dan sponsor baru untuk team ni, gua rasa gua macam nak buat gambar ni sebagai profile fesbuk gua.

Baju MU dengan sponsor terbaru.

facebook comments:

4 Replies to “Baju Paling Style Dalam Sejarah”

  1. ingatkan td tu ko mus..terkejut gak aku bila tgk ko tumbuh rambut semula..huhuhu

    1. cis cis cis cis ciskekkkkkkkkkkkkk

  2. nasib baik tadak kaler ijau…

    1. tu la pasal.. hehhe

Leave a Reply

CommentLuv badge