Scorpions – Return To Forever 50th Anniversary Boxset (2015)

Pertama sekali, aku rasa segan betul nak tulis pasal benda ni, tetapi memandangkan ada request dari sahabat-sahabat, aku gagahkan jugalah nak menulis serba sikit pasal album terbaru Scorpions pada 2015; Return To Forever. Rasa bersalah pulak share kat facebook saja sebab Deaf tak nampak apa yang aku share kat sana dan beri komen. Saudagar Mimpi pun pujuk suruh up ke blog supaya Deaf boleh tengok. Ok, aku up.

 

Gambar memang banyak sikit, sebab aku nak share segala isi perut yang ada dalam pakej kali ni. Boleh luangkan masa nak tengok dan komen apa yang patut.

 

Continue reading