Pink Floyd New Fan

the division bell

Sedap betul The Division Bell ni. Aku rasa macam duduk dalam rehab center, takpun bilik pakar psikiatri. Memang sedap betul. Satu pembelian yang sangat berbaloi (aku tak pernah dengar preview kat Youtube/Spotify pun, beli terus).

I am late Floyd’s listener. Dulu tak pernah ambik tahu pun.

Album pertama Floyd yang aku beli adalah dalam bentuk CD. Wish You Were Here Deluxe Edition. Kau tahu apa sebab aku curious nak dengar Pink Floyd ni? Benda ni aku tak cerita pun kat Facebook. Aku reveal kat blog aku lah senang.

 

Continue reading

Pusing Wax Party Vol. 2

Pusing Wax Party Flyer

Aku terlepas Pusing Wax Party yang 1st di Komtar dulu, tapi aku sempat datang ke Pusing Wax Party Vol 2. Ok, jangan tanya aku performance malam tu macam mana sebab aku tak masuk pun kat dalam. Sapa yang yang hadir malam tu, boleh tengok kat flyer. Kalau yang mai malam tu ada kumpulan gitar rancak, mungkin aku boleh masuk dan bagi full report la kot. Hahahaha..

 

Continue reading