Wings – Menakluk Kosmos (2014)

Setelah lebih kurang 12 tahun menunggu, akhirnya Wings melancarkan album yang telah ditunggu-tunggu buat sekian lamanya oleh semua peminat termasuk aku. Menakluk Kosmos dilancarkan pada 19 May 201. Sepatutnya kalau ikut perancangan awal, ada macam showcase waktu launching, tapi tak jadi. Kalau tak, mungkin aku ada sekali dan semangat sikit nak review album ni. Hahahaha […]

Kabus Ribut

Dah lama tak menulis. Hilang modal untuk letakkan sebarang isi dalam blog yang dah makin hidup segan mati tak mahu ni. Mungkin aku boleh salahkan Facebook; medium media sosial yang nampaknya semakin popular tanpa ada tanda-tanda hendak berhenti. Aku masih ingat lagi ketika tahun 2009-2010, kebanyakan pengguna Facebook bersungut yang FB makin lama makin bosan […]