Pineng PN-912 16800mAh Powerbank

Dalam era penggunaan smartphone, aku rasa sekarang ni semuanya sedang berlumba-lumba mencari satu backup source yang lebih baik berbanding cara manual; battery spare. Semenjak aku menggunakan smartphone pertama, aku dah mula tertanya-tanya tentang powerbank. Cuma, sewaktu zaman Samsung G5 tu kebanyakan powerbank direka untuk kegunaan iPhone. Susah la nak mencari powerbank berbentuk bar waktu tu. […]

Shoei J-Cruise Zulfahmi #63 Edition

  Aku rasa, kebanyakan peminat tegar MotoGP sudahpun mengetahui bahawa Shoei Japan akan mengeluarkan 280 unit terhad topi keledar jenis J-Cruise [maklumat model] dengan grafik istimewa; corak dari grafik asal full face Zulfahmi Khairuddin, pelumba kelas Moto 3 yang kita banggakan. Aku tertunggu-tunggu jugak blog entry dari Motomalaya, tetapi nampaknya tiada info darinya, maka aku […]