Aidilfitri 2013

speedrider raya

 

Raya tahun ni alhamdulillah semua dah settle. Rasanya wife masih fobia dengan kejadian tahun lepas, sampaikan 2-3 hari sebelum raya dah taknak ke mana-mana. Aku pasrah ja, belasah aja nak pi mana-manapun.

Ini sajalah kot gambar family yang sempat ambil tahun ni. Teringin nak ambil gambar studio, 2 kali dah terlepas ambil waktu raya. Kira yang ni sajalah yang sempat ambil tahun ni. Nak dijadikan cerita, tahun ni suasana raya aku cuma sempat rasa pada raya pertama saja. Sehari sebelum raya kena kerja, raya kedua kena kerja dan raya ketiga pun kena kerja. Terus tak ada mood raya langsung.

Kesian jugak dekat wife kat rumah tak pi mana-mana pun tahun ni. Tapi nak buat macam mana, kerja itulah yang menyambung rezeki untuk aku dan keluarga (dan beli cd, lp, die-cast model, nak hora pi tengok MotoGP, makan-makan satu Malaya ha ha ha). Aku lupa ucap kat blog kan, jadi sempena masih dalam Syawal ni, aku nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada pengunjung-pengunjung blog aku. Terima kasih kerana sudi melawat.