9 Bulan

Pejam celik pejam celik, anak kami dah 9 bulan. Kelmarin dulu, dah boleh letak dah dalam trolley Tesco walaupun kena pegang. Lambat sikit dia stabil nak duduk, asyik jatuh. Merangkak pun masih on-off, asyik tersembam atau terbabas ke kiri dan ke kanan bila nak merangkak. Dah lama aku tak cerita pasal Muhammad Qayyum. Last sekali […]

Maisto Assembly Line 1:18 – Marco Melandri #33 2005

Aku berjaya dapatkan model Maisto 1:18 Die-Cast Assembly Line ni pada harga yang sangat murah. RM20.00 saja. Kalau tak silap aku, biasanya ia dijual pada julat harga RM40.00-RM60.00, aku tak pasti dan ingat kerana selalunya aku abaikan saja sebab aku rasa macam terlalu mahal. Oleh kerana Parkson ada buat clearance sale, aku terus sambar la […]