Tanpa 23,000 Batang Rokok

Pejam celik, pejam celik. Dah dekat 2 tahun aku tinggalkan rokok. Kawan-kawan aku yang masih hisap tu, bila lagi nak berhenti? Pada pendapat aku, segala benda anti-nikotin atau benda-benda lain macam ‘smoker heaven’ tu, tak guna jugak kalau tak ada keazaman yang kuat dalam diri sendiri. Tak guna kalau menipu diri sendiri; macam diet la. […]

Racing Boy Oil Filter Cover

Akhirnya, aku dah terbeli penutup oil filter keluaran Racing Boy ni. Sebenarnya, ia tak ada sebarang keistimewaan pun. Ia adalah satu pilihan kosmetik untuk aksesori saja. Tak dinafikan, CnC untuk membuat Alloy Oil Filter Cover ini harus dipuji. Dengan ketebalan yang lebih tebal berbanding penutup standard (asal kilang), ia dibina dengan cermin pandang telus (ayat […]