#SebulanTakMakanNasi

Adoi, ini masalah serius!

Esok, 1 November 2011 – 30 November 2011, aku akan cuba tak mau makan nasik! Adakah akan berjaya? Aku tak tau!!!!!!!!! Kena cuba dulu tak makan nasik ni. Dah la tempat aku kerja semuanya area kedai-kedai nasik kandar yang power. Adus…. Apa-apa pun, aku kena cuba dulu! Berjaya atau tidak, belakang cerita.. Kalau nak join aku try cabaran 30 hari ni, jangan lupa update #SebulanTakMakanNasi di twitter.



Ribut 4.45 Petang

image

Kepingan bumbung terpacak atas tanah akibat ribut

 

Ini bukan Ribut 10.15 Pagi, ribut harini adalah ribut yang betul-betul.

Ni pengalaman aku yang ke berapa kali dah dalam ribut (aku tengah tukar mainjet carburetor motor tadi). Lepas semayang Asar, keluar-keluar rumah nak sambung buat keja, tiba-tiba aja ribut. Berterabur abis skru-skru aku tadi. Kuat betul angin.

Terpacak atap bumbung rumah Ami Dee kat tanah, betul-betul dekat kereta kancil wife.

Ami Dee takdak kat rumah, mak dah check dalam rumah, yang peliknya tak ada bocor. Jangan hujan lebat malam ni sudah..



MotoGP – Malaysian Grand Prix 2011 #1

Memandangkan aku tak sempat nak edit gambar-gambar sepanjang Moto GP Malaysian Grand Prix 2011, aku selitkan dulu video yang sempat aku amik. Video yang paling malas aku pernah amik memandangkan Moto GP tahun ni banyak yang spoilt; Race Cancel, Super Sic #58 mati, makanan dan minuman lagi mahal dari tahun lepas dan sessi autograph pada hari Sabtu 22 Oktober yang berlangsung tak sampai 20 minit. Hampeh, tak sempat sign helmet Ben Spies aku tu…
[twitter_follow username=”speedrider” language=”en”]