Ikon Dekad Ini

Rasa-rasanya, setelah Paul meletak jawatan sebagai tukang tilik tetap untuk pasukan Jerman, banyak pulak poser-poser yang beranggapan akan terkenal seperti Paul muncul. Mungkin dengan harapan untuk menjadi sepemes Paul.. Agaknya lah. Macam-macam versi Paul muncul. Naik meluat pulak aku tengok dengan variasi-variasi paul yang ada di pasaran. Macam-macam pe’el yang ada. Rasa-rasanya Paul “telah mengambil […]

Leak Day

Aku kursus kat Taiping. Niat hati nak layan lap Taman Tasik Tepeng cecah telinga. Takpun, layan lap sambil mengurat sepak bontot insan-2-Alam-Dr-Rozmey yang ada kat situ, tapi hujan saja 2 hari ni. Dan semuanya berakhir dengan aktiviti tidur di asrama sajalah. Apa-apapun, tahniah kepada diri sendiri kerana radiator hose telah bocor dan Isnin ni aku […]

Baju Paling Style Dalam Sejarah

Aku rasa, ni lah team yang gua paling tak ‘in’ dalam liga kebangsaan Inglen. Bukan apa, dah la tak best, player macam bagus tapi bila main untuk skuad nasional kena titik kaw-kaw. Gua rasa, kalau Paul Si Rasta tu tilik sekalipun, mesti dia akan buat derkkkkk ja nanti. Dengan perasmian design baju dan sponsor baru […]