RSSM: Gelaran Baru

Hari ni bermula lagi sejarah peribadi aku. – Pertama kali menyambut tahun baru di rantau orang. Terima kasih kepada Firuz dan keluarga yang sudi menumpangkan aku. Sebenarnya aku tak plan pun nak bermalam di Seremban, tapi entah kenapa, setelah sesat di Melaka, aku rasa letih sangat-sangat. Ride di bahagian Pantai Barat terasa panas sangat cuacanya, […]

RSSM: Sesat!

Entah macam mana aku boleh sesat dalam Melaka tadi. Ikut punya ikut signboard, tiba-tiba aja aku berada dalam jalan negeri Alor Gajah – Tampin. Aku rasa macam nak pi penyepak saja siapa yang buat signboard PLUS dalam Melaka tu. Direction entah apa-apa! Sekarang, aku ada di exit Seremban. Lebur jamak takdim yang aku nak buat. […]