Shell V-Power Racing Ferrari Model

Sedangkan nak beli yang betul-betul 4 tayar buatan Malaysia aku tak mampu, inikan pula Ferrari betul!! Maka, terpaksalah aku berpuas hati dengan model keluaran Mattel ni sahaja. Hahahaha~ Aku bukanlah peminat Ferrari tulen, tetapi suka diingatkan aku ialah penggemar model diecast. Tetapi, kehadiran model-model Ferrari ni di stesyen minyak Shell membuatkan aku betul-betul tak senang […]

Hari Terakhir…

Bersempena dengan hari terakhir yang rasmi kami semua berada dalam unit dan bos yang sama, esok 1 April 2009 akan bermulalah hari bekerja kami di bawah bos baru masing-masing. Sedikit memeningkan, memandangkan banyak benda yang dah jadi kelam kabut dengan re-organization ni, maka… Kami pun mengadakan kutipan dan seterusnya adalah jamuan sikit. Nak kata sikit […]

Memancing: Antara Cabaran Dan Persoalan

“Daripada hang susah-susah pi mengai, baik hang pi beli ikan kat market aja!” Satu dialog klasik yang menghantui kebanyakan pemancing. Dialog yang diajukan oleh kawan-kawan, kaum keluarga dan terutamanya… Bini sendiri! (kalau dah berbini) Benar. Kalau ikutkan daripada logik dialog, memang itulah yang termudah sekali untuk dilakukan. Start enjin kereta/motor, lepas tu pergi market dan […]