Antara Rock, Kapak dan Kangkang

FACT NO#1“Apa itu rock kapak? Ia bukanla satu genre music dimana siapa yg menyanyikannya harus menggenggam erat sebilah kapak,samaada kapak siam atau kapak conan the barbarian,malah bukanlah muzik yg dimainkan oleh ahli2 Kesatuan Penebang Pokok Berkapak (KAPAK) Rock kapak umumnya adalah jolokan kepada muzik rock yg dimain kan oleh kumpulan rock melayu sekitar 80-90′an,era Battle […]

Shit Happens.

Selalu kita dengar frasa tu dalam internet takpun, dalam wayang Mat Salleh. Hari ni, benda tu jadi kat kami dan aku. Jadi kat kami tu, sebab ada malaun mana ntah (sikit kasar bunyinya, tapi paling sesuai) yang dah mencilok harta benda TM, yang akhirnya menyebabkan sistem yang kami jaga tu, down abis. Dahla isu streamyx […]