Whopper Madness Day

Promo

Memandangkan Burger King telah dibuka sejak 30 September 2010 yang lalu, dan aku pun dah menjadi antara orang Penang yang mula-mula serbu premis kat Nautilius Bay tu, nak diceritakan, memang hari-hari orang beratur kat premis ni semata-mata nak ke BK ni beli burger terutamanya the Killer Product – Whopper Burger!

Super Long Queue

Queue! Queue! Queue!

Dan kelmarin dulu, 6 Oktober 2010, Whopper for RM1.00 dilancarkan! Dan agak-agaknyalah, macam mana keadaannya? Seperti mana orang beratur nak beli Iphone versi terbaru, tak pun Playstation 3 waktu mula-mula launch, macam tu lah keadaannya!

Thank You Burger King Malaysia for this Whopper Madness. Berbaloi-baloi 3 bijik Whopper + 3 Coke baru RM12.60!!! Enjoy the madness photolog. Click to enjoy more pictures…

Sempat Lagi Possing

Daripada Facebook Page Burger King Malaysia, ada macam-macam cerita pasal ketidakpuasan hati.. Sebab apa? Dah tentulah sebab Whopper habis stok!!!! Sorry to say, dekat iklan pun dah ada tulis, WHILE STOCK LAST. Jadi, kepada yang tak dapat beli tu, dapat coupon replacement untuk 10 Oktober 2010 ni pun dah cukup bagus. Staff BK Penang memang penyabar habis layan customer, kalau aku kat tempat diaorang, boleh terbalik meja beb melayan pe’el customer nih! Apa-apa pun, enjoy sajalah gambar kami masa lunch break kelmarin. Beratur macam nak patah kaki dah rasanya!

Geng-Geng Dari Agilent pun ada

Akhirnya Dapat Masuk Dalam Dah!

Nampak kecikkkkk jer bila lapar

Kah Kah Kah......

The Enjoyment!

The Enjoyment After The Long Queue

At Last!!!

Yeay! RM12.60 For 3 Whopper!

The Staff Looks Tired. BK kena bagi Bonus!

Makan Dalam Van Ajalah...

Memandangkan Lunch Break yang dibenarkan boleh kata habis sewaktu beratur, jadi, apa lagi, tapau makan dalam van ajalah. Nanti orang komplen kata makan time working hours, payah! Manusia bila dah dengki, macam-macam lah nanti yang keluar. Itulah apa yang aku seronok dengan kerja aku. Walaupun letih kerana ‘opis sentiasa bergerak’, itulah cabarannya. Fast Food kadang-kadang menjadi opsyen bila dah terdesak dan kadang-kadang kerja pun, sambil menyelam sambil minum air. Kalau dah nama kerja yang melibatkan breakdown troubleshooting mengikut betul-betul lunch break, jenuhla down habis semua orang..

Aku rasa, sesiapa yang dalam sektor yang hampir sama dengan kerja aku contohnya TNB dan PBA dan customer oriented service provider tentu paham apa yang aku maksudkan. Opis bergerak, makan tidur semua on the move! Kena pantas.

Hahahahaha~

Lastly, kenangan hari paling gila dalam sejarah aku makan burger.. Hahahaha, tampal kat dinding buat kenangan!

facebook comments:

6 thoughts on “Whopper Madness Day

  1. Morning there Speedrider,

    This is Burger King Malaysia here. Firstly we would love to thank you for your fantastic photos and blog on Burger King RM1 Whopper day. We are so impressed that we would like to ask your permission to add them to our Official Burger King Malaysia facebook fan page?

    http://www.facebook.com/bkmalaysia

    Hope to hear from you soon
    Have a Whopping day 😉
    Burger King Malaysia recently posted..Freakin great premium quality meals are here to stay- BK FANS!! Flame-grilled 100 beef- crispy chicken- crunchy lettuce and onions- fresh tomatoes- creamy mushrooms- real Swiss cheese- sesame seed toasted buns at only RM795 each meal Check out our super a4dables now!

  2. Pingback: Beefilicious Lovers Day! | Speedrider Networks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge