When Tabber Upload His Vid

Ingat lagi tak entry aku pasal version Another You dari mamat Brazil tu? Link tu ada di sini. Dan, setelah beberapa tahun menanti, akhirnya tabber tersebut untuk Guitar Pro punya software, akhirnya dah release sendiri video beliau main. Sehingga saat entry ini dutulis, berikut adalah reply kepada Another You (Cromok) yang gua main macam haram tu, yang akhirnya, tabber-nya sendiri iaitu Encik Faisal ‘Bean’ sendiri telah video-reply-kan.

Aku juga dah masukkan link blog Mr Bean dalam blog aku, blog tersebut bertajuk Goreng Sampai Hangit Bersama Bean.

Tabber asal untuk Guitar Pro (Another You – Cromok) beraksi.

Rasa segan pulak bila pro pi reply video aku yang jari pun pengkag ni.

facebook comments:

4 thoughts on “When Tabber Upload His Vid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge