Tribute to 80’s Rock

Urgh… Aku nak pergi sangat showcase ni sebab dekat sangat dengan rumah aku. Tapi malam tu aku kena kerja. Tengoklah, kalau ada rezeki, sebelum aku pergi kerja, aku singgah dulu.

Menampilkan senior sekolah aku dari band Hi Run (hairan?). Masa aku promote konsert SEARCH dalam e-groups old boys, sorang pun tak reply, tetiba jer cuihhhh, muncul inform kami semua diaorang akan buat tribute showcase untuk 80’s rock band. Cayalah, buat yang terbaik bro!!

Till Then
Rock On!!!! \m/ \m/

facebook comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge