Tool Set Baru! – Ace Hardware

Baru beli dua benda:

1. 11 Piece Combination Wrench Set – RM125.00
2.  Ratcheting Box Wrench 15mm x 17mm – RM28.90

 

Brand: ACE Hardware

Apa yang aku tak paham adalah pasal Lifetime Warranty. Kata kedai, 6 bulan adalah dengan kedai, selebihnya dengan manufacturer. Hrmmmmmmmmmmmmmmmmm….. Lebih baik jangan letak lifetime warranty dekat label jualan tu, mengelirukan!

Apa-apapun, inilah tools aku untuk aku buat apa-apa kat rumah nanti.

facebook comments:

One thought on “Tool Set Baru! – Ace Hardware

  1. manufacturer mmg mcm tu konfiden dgn produk… tp yg slalu jd mangsa ialah peruncit (retailer), sbb peruncit terpaksa berdepan dgn kastemer klu ada apa2 masalah

    same thing goes for computer parts, ap*c*r/k*ngst*n kata lifetime warranty, tp bila claim warranty terpaksa deal dgn juga peruncit kan?
    Ijau D. Koceng recently posted..Gold On Gold?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge