Posto! CD, LP dan Kaset Minggu Ini

Kebanyakan belian kali ni lebih kepada mengimbau kenangan. Tapi entah macam mana boleh terbeli Spice Girls tu. Cromok, XPDC antara album yang aku suka. Mendapat pelbagai reaksi dari peminat metal tegar, tapi aku tak kisah kerana selera masing-masing. Mungkin ada pendapat dari hangpa yang ingin dikongsikan? Boleh komen di sini atau terus komen di YouTube. […]

Wings – Menakluk Kosmos (2014)

Setelah lebih kurang 12 tahun menunggu, akhirnya Wings melancarkan album yang telah ditunggu-tunggu buat sekian lamanya oleh semua peminat termasuk aku. Menakluk Kosmos dilancarkan pada 19 May 201. Sepatutnya kalau ikut perancangan awal, ada macam showcase waktu launching, tapi tak jadi. Kalau tak, mungkin aku ada sekali dan semangat sikit nak review album ni. Hahahaha […]

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers