Prima Domestika Unboxing

 

Aku tak sempat nak buat full review lagi,tapi sempat la nak buat sedikit video unboxing. Membebel memang panjang, memang kelemahan aku kalau buat unboxing ni. Orang buat 5 minit, aku buat 10 minit. Hope you will enjoy and buy Prime Domestic’s Prima Domestika!



Wings – Menakluk Kosmos (2014)

Menakluk KosmosSetelah lebih kurang 12 tahun menunggu, akhirnya Wings melancarkan album yang telah ditunggu-tunggu buat sekian lamanya oleh semua peminat termasuk aku. Menakluk Kosmos dilancarkan pada 19 May 201. Sepatutnya kalau ikut perancangan awal, ada macam showcase waktu launching, tapi tak jadi. Kalau tak, mungkin aku ada sekali dan semangat sikit nak review album ni. Hahahaha (sebab dah terlepas beberapa siri konsert Wings).

 

Continue reading



Wings – Masterpiece (1997)

Selama ni aku cuma asyik mendengar nama J.S. Kevin. Tetapi biasanya aku lebih biasa atau selalu mendengar hubungkait nama J.S. Kevin ni bersama XPDC. Aku rasa, ramai yang tahu (mengenali dengan lebih lanjut) tentang JS Kevin atau nama sebenarnya Zul Adnan bin Mohd Razali Said cuma selepas beliau meninggal dunia, dengan beberapa siri album ‘tribute’ dihasilkan, termasuk daripada Wings.

 

Continue reading