Baby Driver (2017)

Dah lama aku tak pernah cerita tentang filem yang aku tengok. Di sambil tak sempat update blog sebab sibuk, tengok filem pun aku dah tempat sebenarnya sekarang ni. Jadi, hari ni aku review sikit walaupun sebenarnya dah terlambat nak review cerita ni. Bacalah kalau kau gemar muzik dan setiap video yang aku embed ni, tengoklah, ada hint yang best-best.

Continue reading



Star Wars: The Force Awakens (2015)


Setelah berhempas pulas berperang komen di Facebook group Official Star Wars Malaysia Fan Club tentang teori-teori Star Wars: The Force Awaken, akhirnya aku beli jugak tiket dalam masa terdekat daripada tayangan perdana pada 17 Disember 2015. Lewat hampir 18 jam daripada tayangan awal. Sebabnya, aku kerja Jumaat tu, malas nak berjaga malam Khamis malam Jumaat.

Continue reading