Shell V-Power Racing Ferrari Model v3


Hah, sampai Version 3 dah aku cerita pasal model Ferrari Shell ni.
Untuk collectors, ni ada benda baru – INDIVIDUAL DISPLAY GARAGE

RM5.00 untuk setiap pembelian minyak Shell.

Aku dah dapatkan satu set macam gambar kanan tu untuk Zan Bassist. Zan, 360 GTC dan Enzo Kuning tu, hot selling items lah. Stesyen yang aku book pun, tadi aku pergi dah abes. Tokey dia (Encik Abdullah) dah reserve kat aku, tapi mungkin pekerja dia terjual kat orang. Haiya… Nantu aku pass barang tu kat Shafalizan untuk hantar kat ngko. Nanti ko pass kat Shafalizan apa-apa yang Bro Zul atau Bro Ijan nak bagi. Har Har har…

facebook comments:

5 thoughts on “Shell V-Power Racing Ferrari Model v3

  1. 2 keluaran Ferrari Shell sebelum ni aku dah complete…cuma yg warna kuning je tak der…

    tapi yang baru ni baru ada 2…tawar hati skit nak kumpul..satu pasal dah mahal…dua pasal anak aku yg dah masuk umur 1 1/2 tu asik buat main jer…abis calar balar dah…tak bagi kang menangis…adoi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge