Selamat Berpuasa

Dengan ini, aku mengucapkan selamat berpuasa kepada semua pengunjung blog aku yang tak seberapa ni. Di bulan mulia yang ditunggu-tunggu ni, eloklah kita merehatkan sebentar kilang makanan kita iaitu perut (hahahaha bajet nasihat orang! Padahal sendiri makan tak hengat!)

Okeylah. Insya-Allah aku akan cuba buat diet baru yang asyik gagal sejak-sejak kawin ni. Target, 5 kilo decrement insya-Allah. Cuba dulu, harap-harap berjaya!

facebook comments:

8 Replies to “Selamat Berpuasa”

  1. komen standard tiap kali hang buat entri berkaitan nasik kandaq!

    HANTUUU!!!~
    Ijau D. Koceng recently posted..Ada Apa Dengan SG Men?

    1. Ini.. ini…….. ini pasembog!

      1. nun kat blkg tu apa?
        Ijau D. Koceng recently posted..Ramadhan Pertama…

        1. belakang tu cucur pasembog la, gerai belakang tu gerai laksa. ni kat Padang Brown nih. (padang broom)

  2. Selamat berpuasa…kurang terliur la..pasal baru minggu lepas pekena pasembur 😛
    Berteromber recently posted..Salam Ramadhan

    1. hahahha nasib baik

  3. target la nak khatam quran (nasihat utk aku juga)
    Dr Ben recently posted..Tangga gaji graduan Lehigh University

    1. Khatam ni memang tak lepas. sehari nak baca 2 muka pun merangkak. Insya-Allah cuba. Tak dapat taun ni, tahun depan, tak dapat tahun depan, tahun lagi satu, dan seterusnya….

Leave a Reply

CommentLuv badge

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers