Satu Kepuasan Diri

For over 80 years, Caterpillar has been building the world’s infrastructure and, in partnership with independent dealers, is driving positive and sustainable change on every continent. Caterpillar is a technology leader and the world’s largest maker of construction and mining equipment, diesel and natural gas engines and industrial gas turbines.

We are fortunate to have a strong brand which we can license beyond the core products and services. By licensing the essence and lifestyle of Caterpillar, the company has been able to successfully transfer its image to licensed merchandise, allowing the company to reach a whole new audience for the brand.


DESTINATION CHALLENGE

Caterpillar watches offers just the right time keeper for any man with great emphasis being attached to the casual and powerful design of the watch or the philosophy behind the Caterpillar brand.

Active time keepers

The concept of these watches is based upon the assumption to be worn by very active wearers. Be in the Alps, on Ocean or in an Urban jungle – when snowboarding, surfing or extinguish a fire – this time keeper will be your active, reliable and rugged companion. Properties that are required in extreme situations like these.

Rugged time keepers

Caterpillar’s Steel Style runs through the collections like a central theme. These watches typify some kind of strength and ruggedness. All the properties or attributes of the material give the product the proper look and feel.

Stylish time keepers

Cat® watches typify the spirit of the 21st century. Requirements are increasing, and are clearly expressed. Modern men know what they want. Besides physical fitness, they attach much emphasis to appearance, functionality, cost effectiveness and pioneering technology.

All the watches of the Caterpillar watches equipment series feature functions and designs customised to meet specific requirements for flexible use. These are watches for men who would select a watch to match their very own style of life.

Semua ayat di atas aku copy and paste dari http://www.catwatches.com/. Entry adalah sebagai penanda aras untuk aku ingat tarikh aku beli jam aku yang ke-tiga dengan hasil penat lelah kerja selama ini.

Bookmark minda:
Dibeli pada 27/9/2009
Tepat sebelum kedai ditutup pada 9.30 malam
Sunway Carnival Mall
Time Galerie
Model – YJ 141 11 134
Harga termurah dalam internet sehingga artikel ini: USD $130.00

Dibeli dengan harga RM499.00, setelah diskaun dapat RM319.00. Setelah proses mengayat promoter gagal, diteruskan usaha keras mengayat amoi supervisor yang super-cun dan akhirnya mendapat harga RM300.00 tepat + RM5.00 extended warranty menjadi 3 tahun (asal 2 tahun).

Walaupun jam ni langsung tak cun, takder indiglo dan night illuminator langsung (ni yang paling hampeh), at least, aku dapat ganti jam Timex yang dah berkhidmat pada aku selama 6 tahun non-stop.

Aku puas!!!!!!!!!!!!!!
Owh, hari ni hari Isnin, aku sebagai penyimpan mohor Kerajaan Pasola, mengisytiharkan hari Isnin iaitu jatuh pada 28 September 2009…. Aku cuti Hari Raya.

facebook comments:

12 thoughts on “Satu Kepuasan Diri

  1. lawa jam tu ah!aku pakai jam casio,,,,besek je..tp thn jgk..dh dkt5 thn dh….tkr tali br 2x..huhu…tk mmpu bli jam mhl cmne….huhu..cayalah..klu ade rm lbh nt,nk juga merasa bli jam gni…

  2. @lumut
    aku rasa cam hampeh jer jam nih…

    @abang besi
    Casio ok gak bro. Cuma aku tak berkenan sebab ringan sangat kalau pakai. Version berat2 semua harga RM700++. Untuk Casio, aku berkenan version David Coulthard dan yang paling latest Jano Trulli punya. Yang tu memang super smart (dan sedap pakai!)

    @matakucing
    hahahahahha winner laugh last.

    @Amin
    Apa yang hang cakap tu betul, tapi that's the point aku copy paste artikel kat atas tu. Rajin-rajinkan membaca. Satu lagi, CAT ni dah well known dalam heavy machine industries terutamanya dalam industri oil and gas. Jadi, ni saja nak berunah angin aku amik. Dulu masa orang tergilakan DOC MART, aku tergilakan CAT BOOT, tapi tak mampu beli sebab harganya dah dekat2 sama dengan Red Wing. Amacam?

    @pakcik kordi
    terima kasih atas lawatan pakcik. Selamat Hari Raya dan salam perkenalan

    @Takilala
    lebih kurang la… heheheheh

    @Zan
    SEIKO is my dream bro. Tengah dok 'par' Seiko Edifice Chronograph. Kalau kaya sikit, mungkin amik SEIKO Futura atau Sportura. Target: 5 tahun lagi.

  3. Zan,
    lu pun Seiko Chen E Kin jugak ke…?
    memang young and dangerous siak!!

    CAT punya design simple tapi gerek… gua penah idam Swiss army yg pilot punya, lagi satu Timex special issue yg Delta Force pakai… sen tgh rabak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge