Sapa Kata Penang Tak Rock?

Aku rasa, mungkin ada yang dah tahu, atau mungkin ada yang belum tahu. Eco Fest 2010 yang akan diadakan di Tapak Pesta Pulau Pinang ini akan menampilkan legend-legend seperti Bloodshed dan legend-legend lain (hahahaha, aku tak dapat info penuh la…). Siapa yang rindu dengan Bandi Amuk bolehlah datang, dan siapa yang rindu dengan petikan Haider (Mutiara, Stargazer Red) pun bolehla mai rocking sekali.

Info yang dapat, Stargazer Red berkemungkinan akan perform pada slot tang dekat-dekat dengan Asar. Bro Haider tanya pendapat aku, kalau dengar Azan agak-agak nak berenti ka? Dan jawapan aku, for sure kena berenti la, Masjid Sungai Nibong sebelah Tapak Pesta saja.. Hahahaha….

Apa macam, buat gila kot?

p/s:

Adeh, mood nak tulis banyak-banyak takdak langsung.. Kerja menimbun (opis dan luar opis), stress!

facebook comments:

3 thoughts on “Sapa Kata Penang Tak Rock?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge