RSSM: The Unreleased Videos

Berikut ialah unreleased videos yang aku tak pernah upload pun semasa RSSM haritu.

Masa ni di Senawang. Dah pukul berapa pagi pun entahlah… Cakap pun dah lalok sangat. 1 Januari 2010 di rumah Firuz. Sugar Glider ni best, tapi mahal giler.

Ni masa aku tersangkut di Senawang sebab letih haritu. Last-last sambut New Year 2010 dekat kedai mamak ajer. Hahahaha…..

Ni masa kat JB. Commentator ialah Amin. Entah apa-apa la yang dia dok merepek. TQ Amin!

Video yang paling aku suka sebab aku nampak macho jugak pakai full face ni. Wakakaka.. Masa kat Mersing, time ni, memang meroket habis-habisan sebab nak mengelakkan malam sebelum sampai JB.

facebook comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge