Rockshocks 2010

Online Flyer

Lambat up pulak entry ni. Show/Concert ni dah berlangsung seminggu yang lepas, tapi aku tak sempat nak tulis apa-apa. Show ni berlangsung di tempat yang pernah dipenuhi oleh Mat Black dan Mat Punk, Skin. Tapi sekarang dah dipenuhi oleh Bangla dan Nepal. GSC kat atas pun dah bertukar tokey dan jangan harapla nak tengok cerita Sylvester Stallone dah sebab semua hanya wayang Tamil saja yang ditayangkan sekarang. Kalau lu orang peminat Rajnikanth tak pun MGR, bolehla layan wayang kat atas tu sekarang.

Tak sempat tengok dari awal sampai habis haritu. Kebetulan saja aku ada di Summit, sebab ada orang ajak main bowling. Jadi aku tengok saja sat saja. Sebetulnya, aku taktau pun ada show haritu. Gambar yang aku amik pakai kamera Shahrul, masa Metallight tengah beraksi. Aku tak sempat amik lagi gambar2 tu semua dari Shahrul. Crowd boleh tahan saja, banyak otai yang turun.

Image courtesy from DinX aka Anak Malaya

Aku kongsi gambar yang diambil oleh DinX (dari LRC), band Sakura. Aku cuma kenal si Lah, vox. Kalau korang perasan, Lah adalah orang yang sama yang aku join tengok diaorang jamming selepas Hari Raya tahun lepas (2009). klik sini untuk tengok. Guitarist dan Bassist dah ada Metallight, si Vox dah join Sakura. Scene biasa untuk band-band tempatan.

Apa-apa pun, video ni dari aku dan DinX. Selamat menonton dan ber head-bang.

facebook comments:

One thought on “Rockshocks 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge