Records List 2014

Vinyl List 2014

Sebenarnya aku tak terfikir pun nak buat list ni sebab koleksi CD pun tak pernah katalogkan. Tapi bila memikirkan budget, aku terpaksa buat list ni tak lama dulu sebab taknak overspend beli benda-benda lagha ni (wakakakak). Atas permintaan Saudagar Mimpi, aku senaraikan benda apa yang aku beli tahun ni. Ni pun rasanya ada benda yang aku lupa masukkan.

 

Iron Maiden Seventh Son Of The Seventh Son

Dah lama tak tulis, aku nak selit sikit lah. 2014 menyaksikan pertama kali aku membeli album Iron Maiden. Hasil racun entry berterusan dari Deaf, Krenmaut dan Kucing Hijau. Dan paling eksyen nak mam, aku tak beli CD, tapi beli rekod, gila. 2014 juga menyaksikan aku terjebak dengan muzik Death Metal. Pertama sekali sebab dapat CD free dari Bentara (split Died/Putrified Remains) sebab COD Album White Stripes dan kemudian terus sangkut dengan Humiliation yang agresif dalam mengeluarkan album dan paling penting, ada EP rekod, ini racun dari Elly Rocker yang blog dia dah death metal terus sebab tak update.

Semoga 2015 lebih banyak kot dari yang ni dan semoga Berteromber dan Krenmaut turut menyenaraikan benda apa yang telah dibeli tahun ni. Damaged done, no turning back. (Kalau ada blogger lain yang nak list jugak, pautkan link anda ke post ni, aku dapat pingback nanti aku listkan entry anda di sini)

Kuch-Kuch Hota Hai

No Band Album Catalogue Number
1 Modern Talking Let’s talk About Love Hansa 207 080
2 White Lion Pride Atlantic 781 768-1
3 Loudness Thunder In The East MFN 38
4 Scorpions Blackout Mercury – SRM-1-4039
5 Jack White Lazaretto TMR-271
6 The Darkness Permission To Land PD RSD 2014 DEMREC20
7 Dire Straits Brothers In Arms Vertigo 824 499-1
8 Gypsy Kings Gypsy Kings Dureco Benelux 1150191
9 Modern Talking The 1st Album Hansa 206 818
10 Various Top Gun – Original Motion Picture Soundtrack CBS 70296

Metallica Garage Days EP

11 Madonna True Blue Sire 925 442-1
12 The Darkness Love Is Only A Feeling Picture Disc 7″ Dark03 5050467269378
13 Various Ghostbusters Arista 206 497
14 Various Metal Ballads RCA PL 71922
15 Korn ST MOVLP1157
16 Various Ghostbusters Glow In The Dark RE Legacy 88843045841
17 Metallica The $5.98 EP-Garage Days Vertigo 888 829-1
18 Scorpions Animal Magnetism Harvest 1C 038-1575441, 038-1575441
19 Modern Talking Ready For Romance – The 3rd Album Hansa 207 705
20 Various Metal Ballads Vol. 2 RCA PL 74219

Humiliation Split Catabomb

21 Various Metal Ballads Vol. 3 RCA PL 74822
22 Various Kuch Kuch Hota Hai Sony Music 88691 92276 1
23 Average White Band Warmer Communications XL 13053, XL 13 053
24 Scorpions World Wide Live Harvest E 2403431, E 2403441
25 Scorpions Love At First Sting EMI 1C 064 2400071
26 Sparks Indiscreet Island Records – ILPS 9345
27 Various Dil To Pagal Hai
28 Pink Floyd The Division Bell 20th Anniversary RP1-543752
29 HIM XX: Two Decades of Love Metal MOVLP661
30 Whitesnake Slide It In Anniversary Edition EMI – 624 4591

Duran Duran The Wedding Album

31 Korn Follow The Leader MOVLP667
32 Marty Friedman Inferno PROS101751
33 No Doubt Rocksteady Interscope 0694931581
34 Rogue Male Animal Heart MFN 68
35 Steelheart Steelheart MCA Records ‎2292571861
36 Sudirman Abadi
37 Sparks Mykimono House Island Records 87 818 XOT
38 Utada Hikaru First Love Eastworld ‎TOJT-24141-2
39 Duran Duran The Wedding Album Parlophone 7 98876 1/EMI
40 Bob Dylan Bob Dylan’s Greatest Hits CBS ‎ S 62 694


Sparks Kimono My House

41 Bon Jovi Slippery When Wet Mercury 28PP-1025
42 Foreigner 4 Atlantic ‎– XSD 16999
43 Pink Floyd Wish You Were Here Harvest 1C 064-96 918
44 Foo Fighters Sonic Highways (New Orleans) Rosswell 88843-09008-2
45 Led Zeppelin IV / ZOSO Warner P10125A
46 Humiliation Obscure Infinity (Green)
47 Humiliation Catabomb
48 Humiliation Humiliation
49 Iron Maiden Iron Maiden 2564625244, EMC 3330
50 Iron Maiden Killers 2564625242, EMC 3357

Bon Jovi Slippery When Wet Rare Cover Japan Press

51 Iron Maiden The Number Of The Beast 2564625240
52 As Sahar Phenomistik
53 Korn Take A Look Into The Mirror MOVLP1159
54 OST Transformers The Movie MOVATM013
55 Third Eye Blind ST MOVLP1184
56 Humiliation Enemy Perimeter
57 Humiliation Obscure Infinity (Red)
58 Iron Maiden Seventh Son Of The Seventh Son 9729561, 50999997295617
59 Metallica Through The Never BLCKND021-1-33

facebook comments:

4 thoughts on “Records List 2014

  1. Pingback: Records List 2015 | Speedrider Networks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge