R3 Performance Parts

Image Courtesy From Official Proton R3 Site

Terus terang aku cakap, salah satu sebab selain daripada kemampuan untuk membayar duit ansuran bulanan yang terbatas, adalah kerana memang aku akan upgrade dan modi Cik Elle macam-macam. Dalam satu minggu ni saja, dah banyak kedai rim yang aku dah redah. Survey macam-macam dan last sekali, aku masuk site Race Rally Research ni. Tangkap nangis kan?

Nasib baik tak beli high line model!

facebook comments:

5 Replies to “R3 Performance Parts”

  1. dana2 projek mega 2011 xterganggu ke bro?
    Ijau D. Koceng recently posted..Guitar Talk- VFS5s Labels

    1. Dana Projek Mega letak tepi tak usik.

      Dana Persona R3 pakai duit gaji. Hehehhehe

      1. aku tekan butang “like”
        Ijau D. Koceng recently posted..Guitar Talk- VFS5s Labels

        1. tak tekan pun. Butang like ada kat atas. hahahahah
          speedrider recently posted..R3 Performance Parts

  2. […] tak, aku pernah cakap yang aku teringin nak pakai rim original R3? Masa harini, saja aku survey-survey rim dan tayar, jamu mata la katakan. Dalam survey tu, […]

Leave a Reply to speedrider Cancel reply

CommentLuv badge

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers