R3 Performance Parts

Image Courtesy From Official Proton R3 Site

Terus terang aku cakap, salah satu sebab selain daripada kemampuan untuk membayar duit ansuran bulanan yang terbatas, adalah kerana memang aku akan upgrade dan modi Cik Elle macam-macam. Dalam satu minggu ni saja, dah banyak kedai rim yang aku dah redah. Survey macam-macam dan last sekali, aku masuk site Race Rally Research ni. Tangkap nangis kan?

Nasib baik tak beli high line model!

facebook comments:

5 thoughts on “R3 Performance Parts

  1. Pingback: Kalau Dah Taik Modi :p « Speedrider Networks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge